Ympäristö

Yleiset asiat joilla Kuljetus S. Hämeenkorpi Oy haluaa vaikutttaa ympäristönsuojelussa ovat ennaltaehkäisevä toiminta ja kuljetuksista aiheutuvien haittojen minimoiminen.

Ympäristönsuojelun kannalta Kuljetus S. Hämeenkorpi Oy on valinnut kalustokseen uusinta tekniikkaa edustavat ajoneuvot ( Euro 5 ), joiden pakokaasupäästöt ovat mahdollisimman pienet- ja näin ollen ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavat.

Kalustomme määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja ym. korjaustoimenpiteet hoidetaan ympäristöasiat huomioivassa huoltoliikkeessä.

Kuljetukset ja kuljetusreitit suunnitellaan niin, että ajomatkojen määrä minimoidaan, jolloin pakokaasupäästöt pienentyvät samanaikaisesti. Tässä meillä on apuna Versotrack-paikannusjärjestelmä, josta voimme seurata ajoneuvojemme liikkeitä reaaliajassa, sekä ajettuja reittejä vielä vuosien takaa.

Uskomme, että käyttämällä uusinta tekniikka edustavaa kalustoa, sekä apulaitteita olemme omalta osaltamme vaikuttamassa ympäristönsuojelussa.

Kuljetus S. Hämeenkorpi Oy:n ympäristöpolitiikkaa tullaan kehittämään jatkuvasti ja eri ympäristönäkökohdat tulevat vaikuttamaan osaan yrityksen hankinta- ja ym. päätöksistä.